Kom og smak på ville vekster – lær å ta vare på smakene!
I samarbeid med Besøksenter Våtmark Ørland har vi klart å få Villbonden sjøl, Jim-André Stene, til å komme hit for å lære oss hva og hvordan vi kan bruke av det vi finner i vårt område. Her kan vi utfolde oss med rik tilgang til sjø, fjære, eng og skog.
Få med deg dette minikurset med underholdende oppvisning i hva vi kan sanke, hvordan vi sanker og hva vi kan gjøre for å ta vare på de ville smakene til senere bruk. Det blir demonstrasjon av hvordan du enkelt tilbereder noen av råvarene, og det blir mange ville smaksprøver!
Jim-André Stene er eier og driver av Trøndelag Sankeri, en sankebedrift som leverer naturens spiselige ville vekster til landets fremste gourmet-restauranter. Han har fått til det kunststykket å gi gourmetkokkene muligheten til å bruke råvarer fra vår nære natur.
Jim-André
forteller om sanking i fjæra, i enger, parker og skog. Vi får lære om foredling på enklest mulig måte og hvordan vi senere kan lage produkter av det vi har sanket.
For detaljer og påmelding, se billettlenken.