Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Søndagstur til Ørlandet 24.april

april 24, 2022 @ 07:15 - 15:00

I samarbeid med Besøkssenter våtmark på Brekstad arrangerer Trondheim lokallag fugletur til Ørlandet søndag 24.april.
Audun Eriksen er guide. Han er bosatt på Ørlandet, og derfor meget godt kjent med fuglelivet der. Han er også en meget skarp observatør og meget kunnskapsrik.

Turen starter på Brekstad kl 09:30, fra parkeringsplassen ved den gamle ferjekaia på Brekstad. Det er fullt mulig å koble seg på turen senere på formiddagen. Ring i så fall til Audun på tlf 977 88 758 når du ankommer, så får du vite hvor de er.
Oppmøte i Trondheim er kl 07:15 på parkeringsplassen ved Saupstad skisenter. Der fordeler vi oss i biler for samkjøring.
Vi kjører til Valset på Agdenes for å ta ferje over til Brekstad som går kl 09:00.
Vi regner med å avslutte turen kl 15 på Brekstad. Men det er valgfritt om man vil avslutte tidligere eller senere.
Det er ingen påmelding til turen, bare møt opp.

Ørlandet er en av de beste fuglelokalitetene i Trøndelag. Trekkfuglene har begynt å komme inklusive vadere. Det er rikholdig med plasser å besøke, så vi må regne med at Audun har lagt opp til en variert og interessant tur.
Som alltid er alle fuglekikkere velkommen, fra nybegynnere til erfarne fuglekikkere. Vi hjelper hverandre med identifikasjon av fugler og har det fint sammen.
Benytt denne anledningen til å bli kjent med det gode miljøet blant fuglekikkere, muligheten for å lære masse om fugler og bli kjent på lokalitetene på Ørlandet.
Ørlandet leverer alltid!

Detaljer

Dato:
april 24, 2022
Tid
07:15 - 15:00
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/754495515713136

Sted

Brekstad